NAJLEPŠA OTROŠKA POTOVANJA

Občina Ilirska Bistrica

Bi radi vstopili v gozd, ki je v resnici dom medvedje družine? Se s kolesom spustili od gozdne meje vse do sadovnjakov in zelenih dolin? Bi preživeli večer s pesniki na srednjeveškem gradu, ujeli postrv v skrivnostni reki ali odkrili pradavne zidove ilirskih utrdb? Si želite postati del divjega karnevala? Spati na kmetiji, uživati v domačih pridelkih, dvigniti kozarec žganja, narejenega po starodavnem receptu? Tukaj lahko počnete in doživite vse to. Dobrodošli v srcu matere narave. Dobrodošli v Ilirski Bistrici, kjer decembra zažari Pravljična dežela v Parku Nade Žagar, ki vabi, da se zapeljete po drsališču s čisto pravim ledom!

Otroški Božični program

OTVORITEV BOŽIČKOVEGA NABIRALNIKA 

Božičkov nabiralnik bomo otvorili 2.12. ob 17.00 uri. Našli ga boste v pokritem drsališču, ki bo postavljeno na igrišču v Parku Nade Žagar. Za otroke bomo pripravili tudi kotiček, kjer bodo lahko napisali pisma. Nič ne bo narobe, če pismo za Božička napišete že doma in ga prinesete s seboj.

Božičkov nabiralnik bo otrokom na voljo vsak dan do 10.12. v času obratovanja drsališča. Med tednom v popoldanskem času, za vikende pa ves dan.

MIKLAVŽEV SEJEM, OTVORITEV DRSALIŠČA, PRIŽIG LUČK

2.12. ob vas od 16 ih naprej v Parku Nade Žagar vabimo tudi na otvoritev zimskega drsališča, bogatega Miklavževega sejma in na slavnostni prižig lučk. Začetek prazničnih dni bo otrokom popestril tudi prihod Miklavža.

RAJANJE Z DEDKOM MRAZOM  

30.12. ob 17.00 se nam pridružite v Domu na Vidmu, na prazničnem rajanju z dedkom mrazom.

Spored vseh dogodkov

SPORED VSEH DECEMBRSKIH DOGODKOV BO OBJAVLJEN KMALU!