NAJLEPŠA OTROŠKA POTOVANJA

Občina Lenart

Občina Lenart je kraj, kjer se tradicija in čarobnost srečata, in vabimo vas, da se pridružite temu čudovitemu doživetju. V času božičnih praznikov občina zažari v čudoviti svetlobi božičnih lučk, ki krasijo mesto Lenart in okoliške vasice.  Obiščite mestno središče, kjer boste lahko s svojimi bližnjimi uživali v bogatem božičnem dogajanju in se ogreli ob vonju svežih piškotov in toplih napitkov lokalnih pridelovalcev. Čar občine ne izgine niti izven božičnih praznikov. Skozi vse leto vas vabimo, da raziskujete našo slikovito pokrajino, odkrivate interesne točke naše občine in se prepustite raznolikim naravnim lepotam.

Otroški Božični program

OTVORITEV BOŽIČKOVEGA NABIRALNIKA 

Božičkov nabiralnik bomo otvorili 1.12 ob 16.00 uri, v Centru Slovenskih Goric, kjer bomo organizirali tudi dogodek pisanja pisem. Nič ne bo narobe, če pismo za Božička napišete že doma in ga prinesete s seboj. Ob 17.00 se bomo skupaj z nabiralnikom preselili na Trg osvoboditve, kjer si bomo ogledali zabavno predstavo potujočega cirkusa nerodne Avguštine.

Po dogodku bo Božičkov nabiralnik premeščen v občinsko avlo, kjer bo na voljo do v času uradnih ur, do 11.12.

PRIHOD MIKLAVŽA, PREDSTAVA ZA OTROKE, BOŽIČNI SEJEM

2.12. ob 17:00, bo naše otroke na Trgu Svobode obiskal sveti Miklavž. 

Še pred tem vas vabimo na otroško predstavo: Kje je Miklavževa palica? Poiščimo jo skupaj. 

PRIHOD BOŽIČKA, ČARODEJ GREGA IN NOVOLETNI SEJEM 

8.12. ob 17.00, smo v goste povabili zabavnega čarovnika Grego. Starši se boste lahko medtem sprehodili po stojnicah novoletnega sejma, po čarovniški predstavi pa bomo vsi skupaj glasno poklicali Božička! Spored vseh dogodkov

SPORED VSEH DECEMBRSKIH DOGODKOV BO OBJAVLJEN KMALU!